ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΥ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Τα γενέθλια αποτελούν μια ξεχωριστή μέρα για κάθε παιδί. Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο παιδικό πάρτυ θα αποτελέσει μια όμορφη ανάμνηση για μικρούς και μεγάλους. Είτε θέλετε να οργανώσετε ένα μικρό πάρτυ μόνο για παιδιά, είτε μια μεγαλύτερη εκδήλωση με καλεσμένους και τους γονείς, το Varibobi club μπορεί να το αναλάβει.

Διαθέτουμε ηλιόλουστες εσωτερικές αίθουσες, αλλά και έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο, ιδανικά για κάθε περίσταση. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τον αριθμό των καλεσμένων σας, θα σας προτείνουμε τον ιδανικό χώρο για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.

Και επειδή πρωταγωνιστής της ημέρας είναι το μικρό σας αστέρι και φυσικά οι φίλοι του, αν το επιθυμείτε μπορούμε να οργανώσουμε ξεχωριστές εκπλήξεις που θα τους ξετρελάνουν. Κλόουν, μάγοι, φουσκωτά παιχνίδια, πόνυ, βόλτες με την άμαξα, αλλά και οτιδήποτε άλλο θα κάνει αυτή την μέρα ονειρεμένη, είναι στη διάθεσή σας. Φυσικά μπορούμε να διακοσμήσουμε την αίθουσα που θα γίνει το πάρτυ όπως επιθυμείτε ή να ακολουθήσουμε το θέμα που έχετε επιλέξει. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι συνεργαζόμαστε πάντα με επαγγελματίες που έχουν την ανάλογη γνώση και εμπειρία στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του φαγητού, επειδή γνωρίζουμε πως τα παιδιά δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις με τους μεγάλους, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Είμαστε σίγουροι που θα ικανοποιήσουμε τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά δινουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των πρώτων υλών ώστε να δημιουργούμε πάντα υγιεινά πιάτα με ελαφριές γεύσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε και στο κομμάτι της παρουσίασης, καθώς γνωρίζουμε πόση σημασία έχει για τα παιδιά η εικόνα του πιάτου πριν δοκιμάσουν. Αν στο πάρτυ έρθουν εκτός από παιδιά και οι γονείς τους προσαρμόζουμε το μενού και στις δικές τους ανάγκες ώστε να μείνουν και εκείνοι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Στόχος μας στο Varibobi club είναι η οργάνωση ενός απόλυτα επιτυχημένου παιδικού πάρτυ. Η σημαντικότερη ανταμοιβή μας τα χαρούμε παιδικά πρόσωπα.

Εξαιρετικές επιλογές µενού, πανέµορφη και εντυπωσιακή διακόσµηση, µοναδικές ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπες µποµπονιέρες, ειδικά happenings και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν εσάς και πάνω απ’ όλα τους εκλεκτούς καλεσµένους σας.