Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Το μενού μας έχει δημιουργηθεί από άριστα ποιοτικά υλικά και είναι έκδηλη η γαστρονομική μας έμπνευση. Το κάθε μενού σχεδιάζεται από τον chef μας ώστε να είναι ξεχωριστό για κάθε περίσταση και να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας .

Δείτε το Μενού μας

Ο chef μας, εμπνέεται και πειραματίζεται ώστε να δημιουργήσει το menu, μεταμορφώνοντας τα πιάτα σε ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες.

01.

Για την διαμόρφωση του menu μας επιλέγονται εποχιακά υλικά, ώστε να είναι φρέσκο και δροσερό.  Επιπλέον ανταποκρίνεται σε ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις (παιδικά μενού, vegetarian κ.α) για να καλύπτει το εύρος των καλεσμένων σας. Είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, που θα μείνει σε εσάς και τους καλεσμένους σας αξέχαστη.

02.

Έχουμε δημιουργήσει κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές , με ευφάνταστα πιάτα όπου βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση και θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό επιτυχίας.

03.

Σας εγγυόμαστε ένα άψογο, γαστρονομικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Τα πιάτα μας μπορούν να δώσουν γεύση, πάθος μα και ψυχή σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για μια λαμπερή γαμήλια τελετή, είτε για μια χαρούμενη βάπτιση ή ένα επαγγελματικό event. Μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.