ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εταιρικές εκδηλώσεις αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία. Στο Varibobiclub παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και γνωρίζοντας πως ο χρόνος κάθε επαγγελματία είναι πολύτιμος, μπορούμε να αναλάβουμε εξολοκλήρου την οργάνωση της εταιρικής σας εκδήλωσης εντός και εκτός του χώρου μας.

Το Varibobi Club βρίσκεται σε μία καταπράσινη έκταση είκοσι και πλέον στρεμμάτων. Διαθέτει τρεις αυτόνομους, διαφορετικούς χώρους (εσωτερικούς & εξωτερικούς) και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την διεξαγωγή κάθε σας εκδήλωση.

Στους χώρους μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κοινωνικά gala, εταιρικά events, πάρτι γενεθλίων και φυσικά, να οργανώσουμε μαζί την παρουσίαση της εταιρίας σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο.

Σε ό,τι αφορά το φαγητό, πρέπει να γνωρίζετε πως οι chef μας χαίρουν πανελλήνιας αναγνώρισης καθώς είναι ενεργά μέλη του chef’s club. Επιπλέον, είμαστε από τις λίγες εταιρείες στο χώρο της εστίασης που διαθέτουν ISO. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν απόδειξη της δουλειάς μας.

Στην περίπτωση που στην εκδήλωση χρειάζεστε πόντιουμ, banners ή διακόσμηση βασισμένη σε κάποιο θέμα έχουμε τους κατάλληλους συνεργάτες οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν την δημιουργία τους.

Αν επιθυμείτε μουσική επένδυση ή κάποιου είδους entertainers μπορούμε να σας καλύψουμε και εδώ, συστήνοντάς σας τους κατάλλληλους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το Varibobiclub διοργανώνει cocktail parties, εταιρικές δεξιώσεις, χορούς συλλόγων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και κάθε δυνατή βοήθεια για την καλύτερη διεξαγωγή τους. Θα ήταν χαρά μας να σας υποδεχτούμε στον χώρο μας και να συζητήσουμε μαζί για την εκδήλωση που επιθυμείτε να οργανώσετε.

 

 

Στους χώρους μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κοινωνικά gala, εταιρικά events, πάρτι γενεθλίων, και φυσικά , να οργανώσουμε μαζί την παρουσίαση της εταιρίας σας. Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο. Οι chef μας χαίρουν πανελλήνιας αναγνώρισης καθώς είναι ενεργά μέλη του chef’s club. Επιπλέον, είμαστε από τις λίγες εταιρείες στο χώρο της εστίασης που διαθέτουν ISO. Οι πελάτες μας και η άψογη συνεργασία μας είναι η απόδειξη της επιτυχίας μας.

Δειτε Video

Photo Gallery Εταιρικών Δεξιώσεων