ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

ΓΑΜΟΣ

Αν πάντα ονειρευόσασταν έναν παραμυθένιο γάμο και μια αξέχαστη γιορτή, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Εμείς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας στο έπακρο! Θα φροντίσουµε κάθε λεπτοµέρεια – από την οργάνωση του γάµου σας και της δεξίωσης, µέχρι τη στιγµή που θα µπείτε στη νυφική σας σουίτα επίσηµα ως ζευγάρι. Εξαιρετικές επιλογές µενού, πανέµορφη και εντυπωσιακή διακόσµηση, µοναδικές ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπες µποµπονιέρες, ειδικά happenings και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν εσάς και πάνω απ’ όλα τους εκλεκτούς καλεσµένους σας. Από το μεγάλο και πλούσιο γάμο μέχρι το ζεστό και κομψό γάμο,  όλες οι προτάσεις μας θα εκφράζουν το όραμα, το στυλ και ευαισθησίες σας και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μαζί θα οργανώσουμε μια μοναδική δεξίωση, με πολλές προτάσεις, εκλεπτυσμένα μενού, με πλούσιες γεύσεις, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα και εκλεκτά υλικά, βασισμένα στις απαιτήσεις σας. Γεύσεις υψηλής ποιότητας, άριστο service, προσεγμένος εξοπλισμός και επαγγελματισμός, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μας και συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας υπόσχεται ότι ο γάμος σας θα είναι ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί. Και αυτό γιατί πιστεύουμε πως κάθε γάμος οφείλει και πρέπει να είναι μοναδικός, βασισμένος στις επιθυμίες του κάθε ζευγαριού έτσι ώστε να μείνει αξέχαστος τόσο στο ίδιο το ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους του.

Καθώς ο γάμος αποτελεί μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας, και την αρχή της κοινής σας ζωής, επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που έχετε ονειρευτεί. Στην ομάδα μας υπάρχει διάθεση, αγάπη, εμπειρία, φαντασία και ευελιξία, συνδυασμός που οδηγεί στην καλύτερη δυνατή διοργάνωση μιας εκδήλωσης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τόσο σημαντική μέρα, όπως είναι ο γάμος.

Με το Variboniclub σύμμαχό σας, μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι και ξένοιαστοι. Άλλωστε στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία σας αυτή την τόσο σημαντική μέρα.

Το Varibobiclub εγγυάται την ποιότητα των γεύσεων που παρέχει, καθώς χρησιμοποιεί ολόφρεσκα υλικά και παρασκευάζει μοναδικής ποιότητας και γεύσης χειροποίητα εδέσματα. Από την παραγωγή ως την τελική προετοιμασία των πιάτων, δεν επεμβαίνουν καθόλου τυποποιημένα και προπαρασκευασμένα προϊόντα. Όλα τα υλικά προέρχονται από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τη μέγιστη φροντίδα προετοιμασίας από τον σεφ μας και την ομάδα του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το προσωπικό μας, την ποιότητα των τροφίμων μας και φυσικά το γευστικό αποτέλεσμα όλων των πιάτων μας.

Από τον στολισμό του χώρου ως τη μουσική κάλυψη και από τυχόν θεματικές δραστηριότητες όπως πυροτεχνήματα το Varibobiclub αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Με την συνδρομή της ομάδας μας, ο γάμος σας θα μείνει αναμφίβολα αξέχαστος σε όλους και θα συζητιέται για μεγάλο χρονικό διάστημα, φέρνοντας στις μνήμες όλων ανεξίτηλες στιγμές ευτυχίας, ομορφιάς και έμπνευσης.

 

 

 Εξαιρετικές επιλογές µενού, πανέµορφη και εντυπωσιακή διακόσµηση, µοναδικές ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπες µποµπονιέρες, ειδικά happenings και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν εσάς και πάνω απ’ όλα τους εκλεκτούς καλεσµένους σας.