ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΦΤΙΣΗ

H βάφτιση αναμένεται με μεγάλη λαχτάρα και συγκίνηση τόσο από την οικογένεια όσο και από τους φίλους. Η εκδήλωση για ένα τέτοιο γεγονός πρέπει να έχει την αύρα της απόλυτης τρυφερότητας και αγάπης. Η έμφαση στις λεπτομέρειες και η προσοχή σε μικρές πινελιές πολυτέλειας θα δώσουν τον τόνο που ζητάτε σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός. Αν ονειρεύεστε μια παραμυθένια βάφτιση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, το Varibobi club σας υπόσχεται πως η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα αποτελεί ανεκτίμητη ανάμνηση για όλη την οικογένεια.

Αν ετοιμάζετε λοιπόν τη βάφτιση του νεότερου μέλους της οικογένειας σας κι επιθυμείτε η δεξίωση να είναι μοναδική, είμαστε στη διάθεσή σας. Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή και φιλική πρόσκληση, είτε για μια πιο μεγάλη εκδήλωση, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα συντονίσουμε άριστα κάθε περίσταση.

Κάθε γονιός επιθυμεί αυτή η μέρα να είναι μοναδική, γεμάτη γέλια και ευτυχία. Η ομάδα μας, σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Μαζί θα οργανώσουμε μια μοναδική δεξίωση, με πολλές διαφορετικές και πρωτότυπες προτάσεις, εκλεπτυσμένα μενού, φτιαγμένα πάντα από τα πιο φρέσκα και εκλεκτά υλικά. Γεύσεις υψηλής ποιότητας, άριστο service, προσεγμένος εξοπλισμός, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μας. Φυσικά μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μενού μας στις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων. Ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας, η εμπειρία, η ποιότητα μας, υπόσχονται μια αξέχαστη βάφτιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις όλων!

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί μια όμορφη εκδήλωση σύμφωνα πάντοτε με τις επιθυμίες σας. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν:

  • ειδικά διαμορφωμένα μενού
  • θεματικά μενού ανάλογα με τους χώρους
  • τούρτες, καρότσι παγωτού, γλυκά, cakes, Candy bar
  • θεματικό στολισμό
  • ανθοστολισμό

Όσο για τους μικρότερους καλεσμένους αναλαμβάνουμε να τους ψυχαγωγήσουμε με ειδικές υπηρεσίες και happenings (αθλοπαιδιές, κλόουν, magic show, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, θεατρικό παιχνίδι, ανιματέρ, φουσκωτά παιχνίδια κ.α.

Κύριο μέλημα του Varibobi club είναι να πραγματοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να σας χαρίσει απλόχερα χαρά και διασκέδαση εκείνη την ημέρα!

Για εμάς η επιτυχία της βάφτισης σας αποτελεί προσωπική υπόθεση. Προσεγμένες γεύσεις, άριστη οργάνωση, εμπειρία και καλή διάθεση είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα χαρίσουν την δεξίωση που θα σκολουθήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας, όπως είναι η βάφτιση του παιδιού σας φροντίζουμε να είναι όλα άψογα. Εσείς απλά εμπιστευτείτε μας και εμείς σας υποσχόμαστε πως η βάφτιση του παιδιού σας θα μοιάζει βγάλμενη από τα παραμύθια.

 

 

 

 

Στο γραφικό εκκλησάκι μας θα έχετε μια μοναδική εμπειρία για αυτό το ιερό μυστήριο.